Groepslessen Golfschool Golfclub Vught

Per 1 maart 2016 is het groepslessensysteem op Golfclub Golfclub Vught van start gegaan. Oefenen en spelen in groepsverband zal uw spelplezier vergroten en tevens een goede bijdrage leveren aan de verbetering van uw techniek, tactiek en mentale vaardigheden binnen de golfsport.

Golfschool GC Vught biedt daarom groepslessen aan onder de naam "inloop":

• onbeperkt groepslessen
  • iedere maand 1 ballenkaart
  • eens per 3 maanden een privéles van 45 minuten

De maximale groepsgrootte per les is 6 personen met een tijdsduur van 45 minuten per les.

Het unieke van dit groepssysteem is dat ieder individueel inschrijft in de vorm van een abonnement bij de Golfschool. U kunt daarbij kiezen tussen 3, 6, 9 of 12 maanden.

De groepslessen hebben een vast tijdstip, maar worden gedurende de week, van dinsdag tot en met zondag ingepland. Gedurende de zomertijd worden deze lessen ook in de avonduren gepland.

01-01-2017