Proeflidmaatschap

In 2018 kunt u voor € 100,-- gedurende 2 maanden proeflid worden.

Wilt u proeflid worden, dan dient u over handicap 54 te beschikken.

Proefleden kunnen zich op 3 manieren aanmelden:

• Door middel van het invullen van het inschrijfformulier op de website.
  • In het clubhuis (inschrijfformulieren achter de bar); of
  • Bij het secretariaat, Madelon Lambooij (e-mail: secretariaat@golfclubvught.nl).

In het laatste geval wordt u het inschrijfformulier toegestuurd en stuurt u het ingevulde formulier terug naar het secretariaat (Eikendonk 6, 5268 LB Helvoirt).

Een proeflidmaatschap gaat in op de eerste dag van de maand. Na ontvangst van het inschrijfformulier stuurt de ledenadministratie u een factuur voor € 100,--. Na betaling van deze factuur ontvangt van de ledenadministratie de badge voor aan uw tas.

Bij gebruik van de accommodatie moet uw badge zichtbaar aan de golftas zijn bevestigd. Leden van het bestuur, de pro en de dienstdoende marshal zijn te allen tijde bevoegd eenieder naar zijn/haar lidmaatschapsbewijs te vragen.

Gedurende het proeflidmaatschap kunt u meedoen aan alle activiteiten (behalve Clubkampioenschap Strokeplay en Matchplay) van Golfclub Vught, zoals de damesochtenden op dinsdag, de herenochtenden op woensdag en de wedstrijden (zie hiervoor "Baanbezetting" in de carrousel onder de foto's op de website).

Uw proeflidmaatschap eindigt automatisch twee maanden nadat u proeflid geworden bent. Wordt u na twee maanden aansluitend lid, dan wordt de € 100,-- verrekend met de contributie voor de rest van het jaar. U speelt dan dus twee maanden gratis.

11-12-2017