Winterarrangementen 2017 / 2018

Inschrijven voor het winterarrangement van uw keuze kan tot 1 december 2017 door uw betaling over te maken naar bankrekening NL18RABO 0181.945.541 ten name van Golfclub Vught én u tevens aan te melden via Madelon Lambooij: secretariaat@golfclubvught.nl of tel. 0411-643321.

Wij hopen u deze winter op onze baan te mogen begroeten. U bent van harte welkom bij Golfclub Vught De Bus 2 in Vught. Zie ook onze website www.golfclubvught.nl.

Winter-greenfee Golfclub Vught

Een winter-greenfee voor minder dan de helft,
van € 30,00 nu voor slechts voor € 12,50!

Speel met vrienden op onze gezellige baan
vanaf 15 november tot en maart 2018.

Dit betreft een eenmalige aanbieding:

• Meld u aan via: secretariaat@golfclubvught.nl;
  • Na aanmelding en betaling ontvangt u een
    elektronische greenfee op naam (kan niet recht-
    streeks in het paviljoen worden gekocht);
  • Geen restitutie niet gebruikte greenfee's.

Winter-abonnement Golfclub Vught

Vanaf 15 november t/m maart 2018.
Prijs winter-abonnement € 125,00.

Proef de sfeer bij GCV. Naast onbeperkt vrij golfen doet u mee aan de wekelijkse herenochtend, damesochtend of soepochtend en leert de club kennen.

Winter-golflessen Golfclub Vught

Schrijf in en maak kennis met golf via een of meerdere golflessen tijdens één van de open golfdagen deze winter.
De open golfdagen zijn op de zaterdagen 9 december, 13 januari, 17 februari en 10 maart.
Deelnemen voor slechts € 12,50 per les.

Het programma ziet er als volgt uit:
Om 10.15 uur wordt u verwelkomd met koffie en iets lekkers.
Daarna start de golfles waarin u samen met de andere deelnemers uw golfslagen kunt oefenen en mogelijk speelt u, onder begeleiding, nog 1-2 holes. De lessen starten om 10.30 uur (1,5 uur)

Na afloop lekker nagenieten in ons paviljoen.
Onder de deelnemers aan de opendagen wordt deze winter tevens een kennismakingspakket t.w.v. € 25,00 verloot.

14-11-2017