Clinics en bedrijfslessen

Kennis maken met Golf!

Golfclinics

Wilt u op een leuke en informele wijze met de golfsport in aanraking komen, dan bent u bij Golfclub Vught aan het juiste adres. Voor uw gezelschap (bestaande uit minimaal 6 personen) kunnen wij desgewenst in overleg een doeltreffend programma op maat voor u maken.

Na ontvangst met een kop koffie met lekkernij wordt een clinic verzorgd door de golfprofessional(s) van Golfschool Golfclub Vught. Wij zorgen ervoor dat uw gezelschap op een actieve en enthousiaste manier kennis maakt met de golfsport. Na een korte demonstratie van de golfsport en het materiaal worden de eerste basisbeginselen aangeleerd op de drivingrange en oefenfacaliteiten. Kiest u voor een clinicduur van 3 of 4 uur, dan wordt de dag afgesloten met het spelen van een aantal holes op de baan.

Mocht u tijdens de clinic van 3 of 4 uur gebruik willen maken van een lunch of een hapje achteraf, dan verzoeken wij u dit vooraf aan te melden.

Vanzelfsprekend wordt aan alle deelnemers golfmateriaal ter beschikking gesteld.

• Clinic 2 uur
    • Ontvangst met koffie en lekkernij
Kosten € 30,--
  • Clinic 3 uur
    • Ontvangst met koffie en een lekkernij
    • Pauze
    • Golfbaan: het spelen van een hole
Kosten € 40,--
  • Clinic 4 uur
    • Ontvangst met koffie en een lekkernij
    • Pauze
    • Golfbaan: het spelen van een hole
Kosten € 50,--
per persoon

Tijdens de clinic wordt u geadviseerd makkelijk zittende, correcte kleding te dragen. Als u niet in het bezit bent van golfschoeisel, dan vragen wij u sportief schoeisel te dragen dat de baan niet zal beschadigen.

Open Golfdagen

Tijdens de zomermaanden zijn er met enige regelmaat Open Golfdagen. Deze geven de mogelijkheid om tegen een sterk gereduceerd tarief met de golfsport kennis te maken. Golfclub Vught zorgt voor de benodigde clubs en een enthousiaste pro die u de eerste beginselen van de golfsport bijbrengt. U kunt hiervoor (ook) op individuele basis of als groep inschrijven.

01-01-2017