Aanmelden nieuwe leden

Vanaf 1 januari 2017 geen inschrijfgeld!

Dank dat u lid wilt worden van Golfclub Vught.

Nieuwe leden kunnen zich op 3 manieren aanmelden:

• Door middel van het invullen van het inschrijfformulier op de website.
  • Bij het clubhuis (inschrijfformulieren achter de bar).
  • Of bij het secretariaat, Madelon Lambooij (e-mail: secretariaat@golfclubvught.nl).

In het laatste geval wordt u het inschrijfformulier toegestuurd en stuurt u het ingevuld terug naar het secretariaat (Eikendonk 6, 5268 LB Helvoirt).

Na ontvangst van het inschrijfformulier stuurt de ledenadministratie u een factuur voor  het (evenredige) deel van de jaarcontributie vanaf de datum waarop u lid wenst te worden. Dit geldt als u voor de eerste keer inschrijft als lid.

Na betaling van deze factuur ontvangt u een e-mail met de inloggevens voor het ledengedeelte van de website. De lidmaatschapsbadge wordt u tesamen met uw NGF-kaart toegezonden per post.

Bij gebruik van de accommodatie moet uw badge zichtbaar aan de golftas zijn bevestigd. Leden van het bestuur, de pro en de dienstdoende marshal zijn te allen tijde bevoegd eenieder naar zijn/haar lidmaatschapsbewijs te vragen.

01-01-2017