Nieuwe leden

Wat organiseren wij voor nieuwe leden?

Als nieuw lid van onze vereniging bent u uiteraard van harte welkom bij al onze evenementen. In het begin is het wellicht even zoeken om uw weg binnen de vereniging te vinden. Voor nieuwe leden zijn er daarom een aantal mogelijkheden die u daarbij kunnen helpen:

• "Vraag een buddy" die u wegwijs maakt binnen de club en uw vragen zo goed mogelijk beantwoordt.
    Naar een buddy vraagt u "achter de bar" of u stuurt een mailtje aan het secretariaat (secretariaat@golfclubvught.nl). Het secretariaat brengt u vervolgens in contact met een buddy die zo lang als nodig uw vraagbaak wordt.
  • Afhankelijk van het aantal nieuwe leden is er een aantal keren per jaar een nieuwe-ledendag. Onder het genot van een kopje koffie wordt u bijgepraat over Golfclub Vught door enkele bestuursleden en de pro. Daarna een rondje golf, waarbij u de andere nieuwe leden beter kunt leren kennen. Neem deel aan de groepslessen van onze pro. Goed voor uw spel en voor uw contacten.
  • Word lid van een van de commissies en organiseer mee. Wellicht de snelste manier om thuis te raken in de club.

Tenslotte......

Wij zijn steeds benieuwd hoe uw kennismaking met Golfclub Vught is verlopen. Laat ons s.v.p. weten wat er goed ging en wat we kunnen verbeteren. Dit kan mondeling (spreek gerust een bestuurslid aan) of stuur een mail aan het secreariaat (secretariaat@golfclubvught.nl). Bij voorbaat onze dank hiervoor.

01-01-2017