Golfen met de vriendenpas bij Golfclub Vught

Als lid van één van de volgende golfclubs: Het Caves, Golfbaan Echt-Susteren, Golfforum, Golfclub Nuclea, Golfclub Riel, Avernas, Golfclub Son, Lilse, Achterse Hoef of Den Heikant, en houder van de vriendenpas gelden voor Golfclub Vught de volgende regels:

• U kunt uitsluitend deelnemen aan de VRIENDENPAS als u in het bezit bent van geldig golfbewijs en de thuisclub en het lid beide aangesloten zijn bij de vriendenpas.
  • U mag vanaf 1 maart – 31 oktober spelen.
  • U kunt per seizoen maximaal 10 keer Golfclub Vught bezoeken en, op vertoon van de vriendenpas, spelen zonder betaling van greenfee.
  • Behoudens lokale activiteiten en regels (zie “kalender” en “baanstatus” op de website), mogen bezoekers op basis van de vriendenpas in beginsel op alle dagen van de week, inclusief het weekend spelen.
  • U kunt alleen spelen na voorafgaande reservering (zie hieronder).
  • Golfclub Vught kan een maximum aantal flights instellen.
  • Bij het maken van de afspraak moeten alle namen van de spelers en NGF-nummers doorgegeven worden.
  • Bij het spelen dient u per speler, naast uw vriendenpas, uw NGF-pasje aan de bar te overleggen en wordt u een greenfee kaart overhandigd. Na afloop van uw spel haalt u uw pasjes op aan de bar.
  • U bezoekt vooraf onze website: golfclubvught.nl in verband met lokale activiteiten en regels.
  • U bent als vriend te gast en respecteert de regels van Golfclub Vught.

Reserveren tee-times:

Golfen zonder voorafgaande reservering is niet mogelijk in verband met het Covid-19 protocol.
Als gast kunt u via onderstaande link uw tee-time reserveren. Voordat u echter kunt inloggen en reserveren dient u zich te registreren (zelfde link) waarbij u de volgende gegevens dient te verstrekken: Home course, e-mailadres en wachtwoord. Heeft u zich elders al geregistreerd, dan bent u opgenomen in de landelijke database en hoeft u zich niet een tweede keer te registreren, maar kunt u gebruik maken van uw e-mail adres en het wachtwoord. Indien u het wachtwoord niet meer weet, druk dan op "wachtwoord vergeten".

Na registratie kunt u direct inloggen met uw e-mail en wachtwoord via onderstaande link. Reserveren kan vanaf 1 week vooraf.
Let op! Vooralsnog kunt u enkel voor uzelf een tee-time reserveren en moet iedere flightgenoot zelfstandig (bij)reserveren. Lukt het reserveren niet dan kunt u contact opnemen met Jan Pijnenborg via janpijnenborg@hotmail.com  of via +31 6 33 58 75 16 (s.v.p. niet het secretariaat bellen. Het secretariaat kan u hiermee niet verder helpen).

Corona-maatregelen:

• Houd u zich aan de starttijden.
  • Reserveren via deze site (zie hierboven) (maximaal 1 week vooraf en maximaal 3 spelers per flight).
  • Lopen 18 holes mogelijk.
  • Bij aankomst eerst aanmelden (met uw vriendenpasje/NGF-pas etc) bij de marshal of bij de bar.

02-07-2020