Golfen met de vriendenpas bij Golfclub Vught

Als lid van één van de volgende golfclubs: Het Caves, Golfbaan Echt-Susteren, Golfforum, Golfclub Nuclea, Golfclub Riel, Avernas, Golfclub Son, Lilse, Achterse Hoef of Den Heikant, en houder van de vriendenpas gelden voor Golfclub Vught de volgende regels:

• U kunt uitsluitend deelnemen aan de VRIENDENPAS als u in het bezit bent van geldig golfbewijs en de thuisclub en het lid beide aangesloten zijn bij de vriendenpas.
  • U mag vanaf 1 maart – 31 oktober spelen.
  • U kunt per seizoen maximaal 10 keer Golfclub Vught bezoeken en, op vertoon van de vriendenpas, spelen zonder betaling van greenfee.
  • Behoudens lokale activiteiten en regels (zie “kalender” en “baanstatus” op de website), mogen bezoekers op basis van de vriendenpas in beginsel op alle dagen van de week, inclusief het weekend spelen.
  • U kunt alleen spelen na voorafgaande telefonische afspraak (Golfpaviljoen 0411-602304).
  • Golfclub Vught kan een maximum aantal flights instellen.
  • Bij het maken van de afspraak moeten alle namen van de spelers en NGF-nummers doorgegeven worden.
  • Bij het spelen dient u per speler, naast uw vriendenpas, uw NGF-pasje aan de bar te overleggen en wordt u een greenfee kaart overhandigd. Na afloop van uw spel haalt u uw pasjes op aan de bar.
  • U bezoekt vooraf onze website: golfclubvught.nl in verband met lokale activiteiten en regels.
  • U bent als vriend te gast en respecteert de regels van Golfclub Vught.

08-01-2019