Winterabonnement via Social Deal

Vanaf 15 november kunt u uitsluitend via vouchers van Social Deal bij ons een winterabonnement afsluiten voor de periode 1 december 2018 tot en met 31 maart 2019. De kosten hiervoor bedragen € 125,-- (voor 4 maanden).

Met dit winterabonnement kunt u meedoen aan alle activiteiten, zoals damesochtend op dinsdag, herenochtend op woensdag en de soepochtend op vrijdag.

Daarnaast wordt via Social Deal een 18-holes winter greenfee aangeboden voor € 12,50. Deze greenfee is te gebruiken in de periode 1 november 2018 tot en met 31 maart 2019.

Maakt u gebruik van deze arrangementen, dan dient u de voucher(s) voor het spelen aan de bar in het clubhuis te laten registreren. U krijgt dan van een greenfeekaart of een winterabonnement om aan uw tas of trolley te bevestigen.

In de wintermaanden zijn alleen golfkarren met winterbanden toegestaan. Maar een (kleine) draagtas heeft de voorkeur.

Verder kunt u via Social Deal bij Golfclub Vught winter golflessen boeken.

Heeft u nog vragen, bel gerust met Madelon Lambooij, telefoonnummer 0411-643321.

09-01-2019