Golfles nemen

Absolute Golf 

Een jong team dat besloot hun krachten te bundelen. Ambitieus, verfrissend én toch al ervaren staat centraal bij Absolute Golf. Een team dat golf ademt, beiden met een bal in de mond geboren, de een met een golfbal, de ander met een tennisbal. Uiteindelijk delen we één passie en dat is.... Absolute Golf! 

Het team bestaat uit Martin Groenendaal en Felix Meijer. Beiden PGA B-Professional en zijn in de afrondende fase om A-professional te worden. Dit is het hoogste niveau wat je kan bereiken in de golfsport.                                                

 

Sinds 1 september 2018 is Absolute Golf actief op twee verschillende golfbanen. Een mooi gelegen 9 holes par-3 baan te Vught en een schitterrende 18 holes bosbaan te Leende.  

Per 1 februari 2019 exploiteert Absolute Golf de driving range van Golfclub Vught. Dit geeft ons de gelegenheid om onze producten beter te faciliteren. 

Beiden zijn wij actief golfende professionals die proberen het beste te halen uit ons golfspel. U zult ons daarom ook met regelmaat zien tijdens clubwedstrijden en (inter)nationale wedstijden op het BeNeLux circuit.                                                                                                                             

                                                                                                                                    
Absolute Golf                                                                                  
KVK nr: 
BTW nr: NL
Tel. nr: 06-20182244
www.absolutegolf.nl       
    

 

 

08-05-2019