Corona virus

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) is de landelijke organisatie die consumenten en bedrijven adviseert over het nieuwe coronavirus. Vanzelfsprekend houdt Golfclub Vught, net als andere bedrijven en burgers, deze adviezen nauwlettend in de gaten.

Op dit moment worden er geen bijzondere maatregelen geadviseerd aan Golfclub Vught. Als dat wel het geval is, volgt Golfclub Vught die adviezen vanzelfsprekend direct op. Op de website van het RIVM staan adviezen om extra op hygiëne te letten om besmetting te voorkomen. Deze adviezen delen wij ook actief met medewerkers en gasten.

Heeft u koorts (meer dan 38 graden Celsius) en luchtwegklachten (zoals hoesten of kortademigheid), blijf dan thuis. Hiermee voorkomt u eventuele besmetting van onze medewerkers en/of gasten. Bij hoge koorts of toenemende benauwdheid, adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts.

Advies tegen verspreiding:

• Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Vermijd het schudden van handen

11-03-2020