Golfschool

Golfstart - Baanpermissie

Absolute Golf heeft als motto: Brabantse Golfgezelligheid voor iedereen! Wij maken golf bereikbaar voor iedere doelgroep. Heeft u interesse in golf, maar nog geen of weinig ervaring? Dan is GolfStart een ideaal begin. Met GolfStart maakt u in zes lessen kennis met de golfsport en behaalt u uw baanpermissie. In een korte periode leert u de basis waarmee u de eerste stappen in de golfwereld zet. U begint al met GolfStart voor slechts € 99,-- per persoon. 
Mocht u (nog) niet over golfmateriaal beschikken, maakt u gratis gebruik van ons leen-materiaal.

Samen golfen is leuker
Samen is gezelliger dan alleen en ervaring leert ons dat golfen met een partner motiverend werkt. Wij adviseren dan ook om met een of meerdere partners uit uw eigen netwerk te starten. U kunt bijvoorbeeld gaan golfen met vrienden, mede-studenten, collega’s of businesspartners. Mobiliseer uw netwerk en geef u nu gezamenlijk op voor GolfStart. 

GolfStart – Baanpermissie pakket € 99,--

  • Zes lessen van 60 minuten in een groepje van 4 tot 6 personen.
  • Gratis gebruik van golfmateriaal tijdens de lessen.
  • Gratis gebruik van driving range ballen tijdens de lessen.
  • Gratis gebruik van de oefenfaciliteiten. 

Wat leert u?
Bij GolfStart leert u de basistechnieken van de golfsport. Dit zijn putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en de swing. Buiten de technische aanwijzingen leren wij u ook de etiquette en een gedeelte van de spelregels. Tijdens de laatste les gaat u de baan in, waarna u het baanpermissie ontvangt. Let op: met het baanpermissie mag u uitsluitend golfen samen met iemand die in het bezit is van zijn of haar handicap. Als u graag zelfstandig golft, heeft u het Handicap 54 nodig. Dat kunt u behalen door GolfStart 2 of door privélessen te volgen.

Golfstart 2 – Handicap 54 (voorheen GVB)

Nu u in het bezit bent van het baanpermissie gaat u verder met fase 2: op weg naar het Handicap 54 (voorheen GVB). Met het Handicap 54 speelt u op 95% van de golfbanen in Nederland een ronde golf. In tegenstelling tot uw baanpermissie speelt u met het Handicap 54 zowel alleen als met andere golfers.

 GolfStart 2 – Handicap 54 pakket € 129,--

  • Acht lessen van 60 minuten in een groepje van 4 tot 6 personen.
  • Theorie-examen tbv Handicap 54.
  • Handicap 54 examen.
  • Gratis gebruik van golfmateriaal tijdens de lessen.
  • Gratis gebruik van driving range ballen tijdens de lessen.
  • Gratis gebruik van de oefenfaciliteiten. 

Wat leert u?
In de acht vervolglessen van Golfstart gaat u dieper in op de basistechnieken van de golfsport. Hiermee ontwikkelt u zichzelf naar het niveau dat nodig is om Handicap 54 te behalen. Tijdens de acht lessen doet u een theorie-examen en een Handicap 54 examen. Het theorie-examen maakt u in een van de eerste lessen. Het Handicap 54 examen wordt afgenomen in de baan tijdens de laatste twee lessen. Die voegen we hierom samen. U speelt dan een aantal holes waarbij u het niveau van Handicap 54 moet kunnen spelen. Als u dit niveau haalt, heeft u het Handicap 54 behaald. Het kan natuurlijk zijn dat u dit niveau nog niet haalt. U kunt dan met privélessen doorlessen om het niveau alsnog te behalen.

 

 

09-03-2021