Golfschool

Lessen 7 dagen per week

Wat heeft de Golfschool zoal te bieden:

• Lessen op 7 dagen per week, dus ook op zondag, in alle seizoenen. Sommige dagen ook in de avond, op de verlichte driving range.
  • Eenvoudig te boeken via de digitale agenda op de website van Absolute Golf.
  • Voor de allerjongsten is er een apart Jeugdprogramma, met lessen op zondagochtend.
  • Vrijblijvend advies voor aanschaf van het juiste materiaal. Koop nooit zomaar golfclubs zonder degelijk advies.
  • Voor beginners en proefleden is oefenmateriaal gratis beschikbaar. Je hoeft dus niet direct te investeren in eigen golfmateriaal.
  • Regelmatig zijn er aantrekkelijke aanbiedingen.

Voor beginnende golfers is er maandelijks op zaterdagmiddag een zogenaamde inloopwedstrijd onder leiding van de pro’s. Een ideale manier om op een ontspannen manier kennis te maken met het spelen in de baan. En last but not least om kennis te maken met mede-lesgenoten en de gezellige sfeer in het clubhuis, tijdens de aansluitende borrel-met-hap!

Lees meer over diverse opties en lessen met Martin en Felix op hun website:

www.absolutegolf.nl