Covid19 virus Corona

Door verruiming van de mogelijkheden in het protocol inzake het Covid-19 virus is het clubhuis weer open.

Hieronder volgen enkele regels waaraan wij allen, voor uw en onze veiligheid moeten voldoen.

• De aanwezigen dienen te allen tijde ten minste 1,5 meter afstand te houden tot elkaar, met uitzondering van personen die een gezamenlijk huishouden vormen of onder de 18 jaar zijn. De ruimte is uiteindelijk bepalend voor het aantal gasten met de 1,5 meter afstand.
  • Gasten zitten binnen of buiten aan een tafel. Geen staanplaatsen!
  • Bij binnenkomst handen desinfecteren.
  • Looproute volgen, één deur in, andere deur uit.
  • Bij bar 1,5 meter afstand bewaren
  • Desinfecteer na gebruik uw tafeltje. Doekjes zijn verkrijgbaar bij de clubhuismedewerker.

TOILETTEN

• Er is 1 damestoilet open. Aan de buitenkant van de toegangsdeur hangt een bordje met vrij /bezet. Dit gebruiken in verband met de 1,5 meter afstand in het voorportaal van het toilet.
  • Het herentoilet heeft 1 urinoir en 1 toilet.
  • De tussendeur naar het clubhuis is gesloten en kan niet gebruikt worden.
  • De toiletten zijn via de buitenkant te bereiken.

Raadpleeg de instructies op de baan en bij het clubhuis.

Reserveer uw starttijd op de pagina "greenfee" onder Gasten op deze website.

Houd u a.u.b. aan de starttijden en meld u aan bij de marshal bij binnenkomst.

Bestuur Golfclub Vught

17-08-2020