Covid19 virus Corona

Door aanscherping van de regels ter bestrijding van het Covid-19 virus is het clubhuis tot nader order gesloten.
Met ingang van 15 december 2020  is het spelen met maximaal 2 personen per flight toegestaan.

Het is verplicht om in publieke binnenruimtes een mondkap te dragen, dus onder andere in het clubhuis en kleedruimte. Een mondkap moet de neus en mond volledig bedekken. Een spatscherm mag niet als alternatief worden gebruikt. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder, ook voor het personeel.

In verband met de plotseling gewijzigde omstandigheden worden alle reserveringen met meer dan 2 personen teruggebracht. Reserveringen voor volgende week dinsdag en verder, zijn tot nader order niet mogelijk. Daar komen wij zo snel mogelijk op terug.

TOILETTEN

• Er is 1 damestoilet open. Aan de buitenkant van de toegangsdeur hangt een bordje met vrij /bezet. Dit gebruiken in verband met de 1,5 meter afstand in het voorportaal van het toilet.
  • Het herentoilet heeft 1 urinoir en 1 toilet.
  • De tussendeur naar het clubhuis is gesloten en kan niet gebruikt worden.
  • De toiletten zijn via de buitenkant te bereiken.

DESINFECTIE

Doordat de bunkers aangeharkt worden door de spelers, adviseren wij u dringend zelf desinfectiegel of doekjes bij u te hebben om de handen na het harken te desinfecteren.

Raadpleeg de instructies op de baan en bij het clubhuis.

Reserveer uw starttijd op de pagina "greenfee" onder Gasten op deze website.

Houd u a.u.b. aan de starttijden en meld u aan bij de marshal bij binnenkomst.

Bestuur Golfclub Vught

16-12-2020