Privélessen golfschool Golfclub Vught

Golfschool Golfclub Vught biedt golflessen voor zowel de beginnende als gevorderde golfer waarbij verbetering van technische aandachtspunten, scorend vermogen, baanmagement en de mentale vaardigheden van dit mooie - maar soms - ó zo frustrerende spel, centraal staan. In onderstaand schema zult u een ander aanbod zien dan u voorheen gewend bent geweest. Golfschool Golfclub Vught biedt graag voor iedere golf(ster) de ideale les aan. Het aanbod van 15 minuten tot en met 60 minuten geeft zowel de gevorderde als beginnende golfer een ideaal keuzemenu.

Tarieven privélessen 2019

Aantal personen           30 minuten      45 minuten      60 minuten
1 persoon € 32,-- € 47,-- € 62,--
2 personen   € 52,-- € 67,--
3 personen   € 63,-- € 84,--
4 personen   € 72,-- € 94,--

Vermelde tarieven zijn de totaalrijzen inclusief golfballen en gebruik van materiaal voor leden van Golfclub Vught. Voor niet-leden geldt een totaalprijs exclusief golfballen.

Niet-leden mogen wel gratis gebruik maken van de oefenfaciliteiten.

01-01-2019