Lidmaatschapsvormen en contributietarieven 2019

Onderstaande tarieven zijn per jaar.

Bij aangaan van een lidmaatschap in de loop van enig jaar wordt de contributie berekend over het aantal maanden dat het lidmaatschap in dat betreffende jaar duurt (dit geldt niet voor Niet-spelend leden en Vrije Golfers). Bijvoorbeeld: Het lidmaatschap gaat in op 1 maart dan wordt dit 10/12 maal de jaarcontributie.

Bij alle lidmaatschapsvormen, met uitzondering van de Vriendenpas, is de NGF-bijdrage inbegrepen (jaarlijkse bijdrage aan de NGF voor onder andere de registratie van uw handicap), tenzij anders vermeld.

Lidmaatschap Volwassenen € 420,--
Met een volwassen lidmaatschap kunt u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die de club biedt. U kunt iedere dag spelen of oefenen en u kunt deelnemen aan alle clubactiviteiten.

Lidmaatschap Jong Volwassenen € 300,--
Bent u jonger dan 40 jaar? Dan krijgt u een fikse korting op het hiervóór genoemde lidmaatschap.
U bent volwaardig lid tegen een sterk gereduceerd tarief.

Buiten Lidmaatschap € 300,--
Dit bijzondere lidmaatschap is bedoeld voor golfers die reeds lid zijn bij een baan met A of B status. Ook hiermee bent u volwaardig lid van onze club.
Aan het Buiten Lidmaatschap zijn de volgende voorwaarden verbonden:
  • U bent aantoonbaar lid van een andere golfclub die tevens uw “home-club” is waar ook de NGF-bijdrage wordt betaald.
  • De contributie van uw home-club is minimaal gelijk aan die van Golfclub Vught.

Student Lidmaatschap € 228,--
Ben jij tussen de 21 en 25 jaar en in het bezit van een studentenkaart? Dan is het Student Lidmaatschap echt iets voor jou! Bij Golfclub Vught is het mogelijk om competitief spel te combineren met recreatief bezig zijn en na afloop van training of wedstrijd staat in ons sfeervolle clubhuis het bier koud!
Het Studentenlidmaatschap is beschikbaar voor studenten die voldoen aan de volgende voorwaarden:
  • Je bent aantoonbaar bezig met een studie aan het MBO, HBO of WO, dan wel met een privé-studie (of een equivalent hiervan in het buitenland).

Junior lidmaatschap € 108,--
Golfclub Vught biedt jongeren tot en met 20 jaar een uitgelezen kans om hun vaardigheden in golf te ontdekken en verder te ontwikkelen. Door de unieke combinatie van een laagdrempelige par 3 baan met zeer uitdagende holes kunnen zij in zeer korte tijd handicap 54 (het oude gvb) behalen. Onze Golfschool kent speciale lesprogramma’s waarbij jongeren op een aantrekkelijke manier en met veel persoonlijke aandacht worden getraind, gecoacht en gestimuleerd om hun kwaliteiten in het golfspel snel en gericht te ontwikkelen.

Family Lidmaatschap € 894,--
Dit  lidmaatschap is een uitgelezen kans om – in gezinsverband – het golfspel te beoefenen. Bij minimaal 2 volwassen lidmaatschappen van familieleden betaalt het eerste kind slechts 50% en is het lidmaatschap voor het tweede (of derde) kind helemaal gratis! Aan dit lidmaatschap zijn de volgende voorwaarden verbonden:
  • Het genoemde tarief geldt voor kinderen tot en met 20 jaar.
  • Het gaat om familieleden in de rechte lijn zoals: ouders, grootouders en (klein)kinderen.

Business Lidmaatschap voor 2 personen € 1.300,--
Voor leden met een bedrijf. Een volledig lidmaatschap voor 2 personen met recht op extra greenfee’s voor uw gasten en deelname aan de businesscompetitie met introducé(e)s.
Verder reclame via vermelding op het bord in het clubhuis en op de website. Het Business Lidmaatschap is ook mogelijk voor 1 persoon: € 650,-- per jaar.

Vriendenpas € 120,--
Kan alleen alleen aangeschaft worden door leden van Golfclub Vught.
Naast alle lidmaatschapsvormen kan een vriendenpas worden aangeschaft. Met deze vriendenpas kunt u op elk van de navolgende banen 10 x per jaar spelen:
  • Nederland: Golfclub Riel (Geldrop), Golfbaan Echt-Susteren, Het Caves (Wintelre)
  • België: Avernas, Golf Club Nuclea, Golfforum en Lilse Golf&Country Club.

Niet-spelend lid

€   78,--
Vrije golfer (NGF-pasje en handicapregistratie)  €   54,--

Inschrijfgeld (voor alle lidmaatschapsvormen) €   00,--

De contributierekening is NL18 RABO 01819.45.541 t.n.v. Golfclub Vught.

16-11-2018