(Proef-)lid worden

Inschrijfformulier nieuwe leden

Wij heten u hartelijk welkom als lid van Golfclub Vught

Het lidmaatschap gaat in op de eerste dag van de maand!

U kunt lid worden door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Deze zijn ook verkrijgbaar tijdens de openingstijden in het clubhuis.

U kunt kiezen uit de volgende lidmaatschap mogelijkheden:

Contributieregeling 2020:

Bij alle lidmaatschapsvormen is de NGF-bijdrage inbegrepen (jaarlijkse bijdrage aan de NGF voor onder andere de registratie van uw handicap), tenzij anders vermeld.

Lidmaatschap Volwassenen

€ 420,--

Met een volwassen lidmaatschap kunt u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die de club biedt. U kunt iedere dag spelen of oefenen en u kunt deelnemen aan alle clubactiviteiten.

Lidmaatschap Jong Volwassenen

€ 300,--

Bent u jonger dan 40 jaar? Dan krijgt u een fikse korting op het hiervóór genoemde lidmaatschap. U bent volwaardig lid tegen een sterk gereduceerd tarief.

Buiten Lidmaatschap

€ 300,--

Dit bijzondere lidmaatschap is bedoeld voor golfers die reeds lid zijn bij een baan met A of B status. Ook hiermee bent u volwaardig lid van onze club.
Aan het Buiten Lidmaatschap zijn de volgende voorwaarden verbonden:

• U bent aantoonbaar lid van een andere golfclub die tevens uw “home-club” is waar ook de NGF-bijdrage wordt betaald.
  • De contributie van uw home-club is minimaal gelijk aan dat van Golfclub Vught

Student Lidmaatschap

€ 228,--

Ben jij tussen de 21 en 25 jaar en in het bezit van een studentenkaart? Dan is het Student Lidmaatschap echt iets voor jou! Bij Golfclub Vught is het mogelijk om competitief spel te combineren met recreatief bezig zijn en na afloop van training of wedstrijd staat in ons sfeervolle clubhuis het bier koud!
Het Studentenlidmaatschap is beschikbaar voor studenten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

• Je bent aantoonbaar bezig met een studie aan het MBO, HBO of WO, dan wel met een privé-studie (of een equivalent hiervan in het buitenland).

Junior lidmaatschap

€ 108,--

Golfclub Vught biedt jongeren tot en met 20 jaar een uitgelezen kans om hun vaardigheden in golf te ontdekken en verder te ontwikkelen. Door de unieke combinatie van een laagdrempelige par 3 baan met zeer uitdagende holes kunnen zij in zeer korte tijd handicap 54 (het oude gvb) behalen. Onze Golfschool kent speciale lesprogramma’s waarbij jongeren op een aantrekkelijke manier en met veel persoonlijke aandacht worden getraind, gecoacht en gestimuleerd om hun kwaliteiten in het golfspel snel en gericht te ontwikkelen.

Inschrijfgeld (voor alle lidmaatschapsvormen)

€   0,--

U ontvangt een factuur van de ledenadministratie voor de evenredige contributie vanaf de datum waarop u lid wenst te worden.
Na betaling van deze factuur bent u vanaf die datum lid van onze vereniging.

Velden met * zijn verplicht

Na ontvangst van het inschrijfformulier stuurt de ledenadministratie u een factuur. Als u gedurende het jaar - en voor de eerste keer - lid wordt, betaalt u voor de resterende periode van het jaar.

U kunt op het formulier aangeven dat u een introductie wilt. Dan krijgt u een rondleiding van een van onze ervaren leden.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een e-mail met de inloggegevens voor het ledengedeelte van de website. De lidmaatschapsbadge wordt met uw NGF-kaart toegezonden per post. De lidmaatschapsbadge moet zichtbaar worden bevestigd aan uw golftas.

Wij hopen dat u zich snel thuis voelt in onze sfeervolle club, bijvoorbeeld door deel te nemen aan onze activiteiten.

Inschrijfformulier nieuwe leden
Man / Vrouw: Man  Vrouw
Voorletters: *
Roepnaam: *
Tussenvoegsel:
Achternaam: *
Nationaliteit: *
Geboortedatum: *
Adres: *
Plaats: *
Postcode: *
Land: *
Telefoon privé: *
Mobiel: *
Als u student bent: Bij welke hoge school of universiteit bent u ingeschreven :
Heeft u bekenden bij Golfclub Vught: * ja  nee
Zo ja, wie:
Waarom schrijft u bij ons in?: *
Wordt u lid nav lessen bij Absolute Golf (Martin/Felix): ja  nee
Wordt u lid door artikel of advertentie in Het Klaverblad: ja  nee
Per wanneer wenst u lid te worden: *
(het lidmaatschap gaat per 1e van de maand in)
Heeft u eerder gegolfd?: ja  nee
Als u eerder heeft gegolfd, wilt u dan de volgende vragen beantwoorden:
Nummer NGF lidmaatschap:
Svp uw handicap vermelden als u die heeft:
Bent u momenteel lid van een andere golfclub?: ja  nee
Welke club:
Wordt Golfclub Vught uw home course: ja  nee
Privacyverklaring: * Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.