(Proef-)lid worden

Lidmaatschappen

U kunt kiezen uit de volgende lidmaatschapsvormen en tarieven

Voor vragen kunt u terecht bij Karin Kel ledenadministratie@golfclubvught.nl.

Lidmaatschap Volwassenen € 420,--
U kunt onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die de club biedt. U kunt deelnemen aan alle clubactiviteiten.

Lidmaatschap Jong Volwassene € 300,--
Bent u jonger dan 40 jaar? Dan kunt u volwaardig lid worden tegen een sterk gereduceerd tarief.

Buiten Lidmaatschap € 300,--
Voor golfers die reeds lid zijn bij een baan met een A of B status en ook volwaardig lid willen zijn van onze club.
Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:
  • U bent aantoonbaar lid van een andere golfclub, waar ook  de NGF-bijdrage wordt betaald.
  • De contributie van uw home-club is minimaal gelijk aan  die van Golfclub Vught.

Student Lidmaatschap (21-30 jaar) € 228,--
Dit lidmaatschap is beschikbaar voor studenten met een studentenpas en aantoonbaar bezig zijn met een studie aan het MBO, HBO of WO, dan wel met een privé-studie (of een equivalent hiervan in het buitenland).

Junior lidmaatschap (tot 20 jaar) € 108,--
De jonge pro’s van onze golfschool bieden aantrekkelijke en gevarieerde lesprogramma’s om de golfkwaliteiten van juniorleden gericht te ontwikkelen en in korte tijd handicap 54 te behalen.

Family Lidmaatschap € 894,--
Een uitgelezen kans om in gezinsverband het golfspel te beoefenen. Bij minimaal 2 volwassen lidmaatschappen van familieleden betaalt het eerste kind slechts 50% en is het lidmaatschap voor het tweede (of derde) kind gratis! Onder de volgende voorwaarden:
  • Het geldt voor kinderen tot en met 20 jaar.
  • Het gaat om familieleden in de rechte lijn zoals: ouders, grootouders en kleinkinderen

Voor leden met een bedrijf. Het betreft:

• een volledig lidmaatschap voor 2 personen
  • extra greenfeeé voor uw gasten
  • deelname aan de bedrijvendagen met introducé(e)
  • reclame via vermelding op bord in het clubhuis
    en op de website

Business Lidmaatschap is ook mogelijk voor 1 persoon:
 € 650,-- per jaar

Niet spelend lid  € 78,--
Vrije Golfer  € 54,--
Inschrijfgeld (voor alle lidmaatschappen) geen

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Het formulier kan ook in ons gezellige clubhuis worden ingevuld, Bus 2, Vught.

Of worden aangevraagd bij ledenadministratie@golfclubvught.nl.

Na ontvangst van het inschrijfformulier stuurt de ledenadministratie u een factuur. Als u gedurende het jaar lid wordt, betaalt u voor de resterende periode van het jaar, als u de eerste keer lid wordt.

U kunt op het formulier aangeven dat u een introductie wilt. Dan krijgt u een rondleiding van een van onze ervaren leden.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een e-mail met de inloggevens voor het ledengedeelte van de website. De lidmaatschapsbadge wordt met uw NGF-kaart toegezonden per post. De lidmaatschapsbadge moet zichtbaar worden bevestigd aan uw golftas.

We hopen dat u zich snel thuis voelt in onze sfeervolle club, bijvoorbeeld door deel te nemen aan onze activiteiten.