Starten met golf

De ideale start

Start voorzichtig: neem Proeflessen

Wil je na een eerste kennismaking, bijvoorbeeld tijdens de open golfdagen, verder met golf, dan is het slim om eerst een aantal proeflessen te nemen. Zie de aantrekkelijke Golfstart aanbieding van de golfschool.

Met 6 lessen leer je de eerste kneepjes van het spel en is de basis gelegd voor je baanpermissie. Pas daarna besluit je of je of je (proef)lid wilt worden van de club en welk lidmaatschap het beste aansluit bij jouw wensen. Vraag ook advies aan de pro’s over de aankoop van het juiste materiaal dat bij jouw budget past.

Wat heb je nodig?

Voorlopig is het enige wat je nodig hebt: schoenen met een vlakke zool en sportief zittende kleding. En natuurlijk de ambitie om iets nieuws te leren!

Tijdens de proeflessen zijn materiaal en ballen gratis beschikbaar.

Geef dus voorlopig geen geld uit aan golfspullen, totdat je klaar bent voor de volgende stap.

Vervolgstappen

Na de eerste lessen kan de pro samen met jou een stappenplan maken, dat jou helpt om je binnen korte tijd helemaal thuis te voelen op de baan.

Een goede stimulans daarbij is de maandelijkse inloopwedstrijdspeciaal voor beginners. Onder leiding van de pro’s maak je samen met andere nieuwe (proef-) leden op een ontspannen manier kennis met het spelen in de baan.

Bij de aansluitende borrel-met-hap ontmoet je mede-lesgenoten én ervaar je de gezellige sfeer in het clubhuis! Een ideale manier om je snel thuis te voelen.