Starten met Golf

Jeugdplan zomer 2020

Jeugd (8 t/m 18 jaar) kan voor € 26,00 een golfopleiding krijgen en 6 maanden golfen!!"

In de zomervakantie en vervolgens tot 31 december a.s. kan jeugd uit Vught en omstreken tijdens speciale jeugdlessen kennismaken met golf bij Golfclub Vught. De aanmeldingen lopen via Absolute Golf en zij ontwikkelen een lesprogramma.

Bij wie moeten we ons opgeven?

Je bent geïnteresseerd in golf? Schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar felix@absolutegolf.nl. Laat hierbij je telefoonnummer achter. Wil je je graag met meerdere vrienden/teamgenoten opgeven? Hartstikke leuk! Vermeld in je mail met wie je graag wilt komen golfen, dan kan ik ervoor zorgen dat jullie in groepen bij elkaar komen.

Heb je nog vragen of wil je nog meer te weten komen over golf? Bel of mail me.

Felix Meijer

felix@absolutegolf.nl

Golfclubs worden door Golfclub Vught ter beschikking gesteld.

Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol!

16-07-2020