Zakelijk

Sponsor worden

Sponsor mogelijkheden op maat

Als adverteerder kunt u kiezen voor een advertentie op onze website, in onze digitale tweewekelijkse nieuwsbrief, op driving range ballen, op ballenkaarten, op scorekaarten of door middel van borden borden op de baan.

Onderaan vindt u een indicatie van de kosten, maar die worden altijd afgestemd met de adverteerder.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@golfclubvught.nl).

Advertenties op de website en/of in de nieuwsbrief

• Op de website kunt u kiezen tussen een plek op de homepage of op andere pagina’s. U kunt ook kiezen voor een banner, die samen met banners van andere adverteerders, wisselend in beeld komen. Dat scheelt in de kosten.
  • In onze nieuwsbrief kunt u kiezen voor een vaste advertentie (kan ook een logo zijn) of een beperkte advertentie (bijvoorbeeld alleen de zomermaanden).

U kunt advertentiegegevens voor website en nieuwsbrief digitaal in het gewenste format aanleveren bij het secretariaat (secretariaat@golfclubvught.nl).

Adverteren op driving range ballen

• U kunt kiezen voor een vermelding op de ca. 150.000 driving range ballen die per jaar bij ons worden afgeslagen; een bal gaat ca. 3 jaar mee.
  • In deze opzet schaft u zelf de ballen aan en regelt u zelf de naamsvermelding rechtstreeks met de leverancier van de ballen. De btw kunt u aftrekken. Er zijn permanent 10.000 ballen in omloop. Bij aanschaf van 2.400 ballen staat op ca. 25% van de driving range ballen ongeveer 3 jaar de naam van uw bedrijf.

Adverteren op ballenkaarten

• U kunt ook kiezen voor vermelding op de ca. 1.500 ballenkaarten die per jaar worden verbruikt. Iedere ballenkaart heeft 10 tikken.
  • De adverteerder levert de door hem gewenste vermelding rechtstreeks aan bij de leverancier van de kaarten, minimaal 3000 kaarten. Betaling is ook rechtstreeks aan de kaartenleverancier. Btw is zakelijk aftrekbaar.

Adverteren op Scorekaarten

• Een andere mogelijkheid is vermelding voor minimaal 1 jaar op de 8.000 scorekaarten die per jaar bij GCV wedstrijden worden gebruikt.
  • De adverteerder levert de door hem gewenste vermelding rechtstreeks aan bij de leverancier van de kaarten. De adverteerder betaalt de scorekaarten ook rechtstreeks aan de leverancier. Btw is zakelijk aftrekbaar.

Adverteren op de baan

• U kunt adverteren op de borden die bij de afslagplaatsen staan, bij voorkeur voor meerdere jaren.
  • De adverteerder betaalt de kosten van het bord. De kosten van het bord worden rechtstreeks aan de adverteerder in rekening gebracht, waardoor de btw zakelijk aftrekbaar is.

Andere mogelijkheden van adverteren op de baan:

• Banier bij de ingang van de baan.
  • Targets met bedrijfsnaamvermelding op de driving range.
  • Naamsvermelding op het briefpapier van de vereniging.
  • Naamsvermelding/advertentie op de tas-badges.
  • Bedrijfslogo op trui competitieteam.
  • Bedrijfslogo op marshall body warmer.
  • Potloodjes met uw bedrijfsnaam.
  • Pitchforks met uw bedrijfsnaam.
  • Ziet u zelf nog andere opties, laat het ons weten.

Indicatie van de kosten.

De kosten worden vooraf altijd afgestemd met de adverteerder en per email bevestigd.

Website - Banner op homepage €   500,--
  - Banner op andere pagina

€   250,--
Nieuwsbrief Logo in de nieuwsbrief, per nieuwsbrief €     50,--