Greenfee

Reserveren tee-times:

Golfen zonder voorafgaande reservering is niet mogelijk in verband met het Covid-19 protocol.
Als gast kunt u via onderstaande link uw tee-time reserveren. Voordat u echter kunt inloggen en reserveren dient u zich te registreren (zelfde link) waarbij u de volgende gegevens dient te verstrekken: Home course, e-mailadres en wachtwoord. Heeft u zich elders al geregistreerd, dan bent u opgenomen in de landelijke database en hoeft u zich niet een tweede keer te registreren, maar kunt u gebruik maken van uw e-mail adres en het wachtwoord. Indien u het wachtwoord niet meer weet, druk dan op "wachtwoord vergeten".

Na registratie kunt u direct inloggen met uw e-mail en wachtwoord via onderstaande link. Reserveren kan vanaf 1 week vooraf.
Let op! Vooralsnog kunt u enkel voor uzelf een tee-time reserveren en moet iedere flightgenoot zelfstandig (bij)reserveren. Lukt het reserveren niet dan kunt u contact opnemen met Jan Pijnenborg via janpijnenborg@hotmail.com  of via +31 6 33 58 75 16 (s.v.p. niet het secretariaat bellen. Het secretariaat kan u hiermee niet verder helpen).

Corona-maatregelen:

• Houdt u zich aan de starttijden.
  • Reserveren via deze site (zie hierboven) (maximaal 1 week vooraf en maximaal 3 spelers per flight).
  • Lopen 18 holes mogelijk.
  • Bij aankomst eerst aanmelden bij de marshal of in het clubhuis

U KUNT ALLEEN MET PINPAS OF NGF-PAS BETALEN

Check beschikbaarheid van de baan op onze website of bel 0411-602304 (clubhuis).

De oefenfaciliteiten kunt u gratis gebruiken: driving range, putting green en chipping green.

‘Driving range ballen’ zijn verkrijgbaar via automaat, met € 1,00 munten of 10 'ritten' kaart (verkrijgbaar in clubhuis).

Tarieven zijn als volgt:

1 april tot en met 31 oktober

maandag tot en met vrijdag

zaterdag en zondag

Introducé