Golfclub Vught

Openingstijden en oefenfaciliteiten

Short golf in het groen.

Onze mooie 9 holes Par-3 baan is zeer geschikt voor short golf, voor een uurtje golfen in de natuur. Langer kan ook. In ons gezellige clubhuis kunt u genieten van een drankje en/of een kleine hap.

Openingstijden baan

• Maandag t/m vrijdag: iedere dag van 09.00 tot zonsondergang.
    U hoeft niet te reserveren, we werken met een ballenspiraal.
  • Beperkte of geen speelmogelijkheden worden weergegeven onder baanbezetting en baanstatus
  • Helaas kunnen leden en niet-leden niet spelen als er verenigingsactiviteiten met standing plaatsvinden.

• Tijdens wedstrijden, damesochtenden op dinsdag, dinsdagavond-competitie (zomer), herenochtenden op woensdag en soepinloop op vrijdagochtend (winter) is de baan gesloten voor niet deelnemers. Tenzij anders aangegeven.

Buggy's en handicarts zijn niet aanwezig op onze baan.

Oefenfaciliteiten

U kunt gratis gebruik maken van onze oefenfaciliteiten. Er is een driving range, twee oefenbunkers, een putting- en chipping green.

Openingstijden driving range

• Maandag tot en met vrijdag: 09.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag en zondag: 09.00 tot 19.00 uur

Openingstijden clubhuis

December, januari, februari: Door de week van 10.00 tot 17.00 uur.
In het weekend van 09.00 tot 18.00 uur.

De rest van het jaar: Door de week van 09.00 tot 18.00 uur.
In het weekend van 09.00 tot 19.00 uur.

Barmedewerkers kunnen afhankelijk van het aantal bezoekers en de weersomstandigheden de sluitingstijd aanpassen.