Starten met golf

Starten met golf

Golfclub Vught:  hét perfecte startpunt voor beginners!!

Kom proefspelen en overtuig jezelf

Jij wilt misschien gaan golfen maar twijfelt of dat wel iets voor jou is?

Dát kun je echt pas beoordelen als je er eerst aan geróken hebt!

Laat je vooral niet van de wijs brengen door vooroordelen, want die zijn zeker met het “Nieuwe Golf” al lang achterhaald. 

Overwin je twijfels en kom eens op een van onze maandelijkse Open Golfdagen waar onze enthousiaste professionals je spelenderwijs laten kennismaken met de belangrijkste basisregels van golf en de ontspannen sfeer bij onze club.

Of maak gewoon een vrijblijvende afspraak en drink een kop koffie met een van de “pro’s”.  Zij vinden het leuk om je van alle gewenste informatie te voorzien en je vragen te beantwoorden.  Meer detail-informatie vind je bij “Golfschool”.

 

 

 

Een ideale baan om het spel te leren

Niet alleen het voordeel van een korte baan en lage kosten zijn een reden om in Vught te komen golfen. De bijzondere eigenschappen van de baan waarborgen dat je hier vanaf aanvang optimaal traint op de juiste richting en afstanden.

Dat biedt later grote voordelen bij het spelen op een grote baan, waar veel meer uitwijkruimte is. Niet voor niets vinden ervaren spelers onze par-3 baan daarom bij uitstek geschikt om hun spel te oefenen.