Vriendenpas

Golfen met vriendenpas bij GCV

Voor leden van Het Caves, Golfbaan Echt-Susteren, Golfforum, Golfclub Nuclea, Golfclub Riel, Avernas, Golfclub Son, Lilse, Achterse Hoef of Den Heikant, met vriendenpas gelden de volgende regels:

• U kunt van 1 maart tot 31 oktober spelen.
  • Na voorafgaande telefonische afspraak (0411-602304). Soms worden de namen van de spelers en NGF-nummers gevraagd.
  • Als u een geldig golfbewijs bezit en de vriendenpas toont. Aan de bar in het clubhuis krijgt u dan een greenfee kaart
  • U kunt niet spelen als er lokale activiteiten of verhinderingen zijn. Zie “baanbezetting” en “baanstatus” op de website.
  • U kunt GCV per seizoen maximaal 10 keer bezoeken.
  • Golfclub Vught kan een maximum aantal flights instellen.
  • U bent als vriend te gast en respecteert de regels van Golfclub Vught.

Reserveren tee-times:

Golfen zonder voorafgaande reservering is niet mogelijk in verband met het Covid-19 protocol.
Als gast kunt u via onderstaande link uw tee-time reserveren. Voordat u echter kunt inloggen en reserveren dient u zich te registreren (zelfde link) waarbij u de volgende gegevens dient te verstrekken: Home course, e-mailadres en wachtwoord. Heeft u zich elders al geregistreerd, dan bent u opgenomen in de landelijke database en hoeft u zich niet een tweede keer te registreren, maar kunt u gebruik maken van uw e-mail adres en het wachtwoord. Indien u het wachtwoord niet meer weet, druk dan op "wachtwoord vergeten".

Na registratie kunt u direct inloggen met uw e-mail en wachtwoord via onderstaande link. Reserveren kan vanaf 1 week vooraf.
Let op! Vooralsnog kunt u enkel voor uzelf een tee-time reserveren en moet iedere flightgenoot zelfstandig (bij)reserveren. Lukt het reserveren niet dan kunt u contact opnemen met Jan Pijnenborg via janpijnenborg@hotmail.com  of via +31 6 33 58 75 16 (s.v.p. niet het secretariaat bellen. Het secretariaat kan u hiermee niet verder helpen).

Corona-maatregelen:

• Houdt u zich aan de starttijden.
  • Reserveren via deze site (zie hierboven) (maximaal 1 week vooraf en maximaal 3 spelers per flight).
  • Lopen 18 holes mogelijk.
  • Bij aankomst eerst aanmelden (met uw vriendenpasje/NGF-pas etc) bij de marshal of bij de bar.